Soria Royal Tonic 500ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Koninginnebrij bevat veel vitaminen: B1, B2, B3, B6, C, E, A, biotine, foliumzuur, 5% vetzuren waarvan het 10-HDA het belangrijkste is en een voorname rol speelt bij reumatische aandoeningen. Royal Jelly bezit ook een proteïne: het globulinezuur dat zorgt voor een betere weerstand en een onderdeel is van collageen, de basisstructuur van het bindweefsel. Royal Jelly zorgt voor een strakke, stevige en jonge huid. Royal Jelly bevat grote hoeveelheden pantotheenzuur (B5) die de adrenalineklieren stimuleren en zorgen voor een betere verbranding van de voedingsstoffen. Royal Jelly bevat ook inositol die cholesterolafzetting op de vaatwanden voorkomt en ze elastisch houdt. Royal Jelly verhoogt de zuurstofopnamecapaciteit van het bloed zodat verzuring uitgesteld wordt. Royal Jelly verbetert de zuurstofvoorziening naar de hersenen en verbetert de prikkeloverdracht van de zenuwen door de aanwezigheid van choline. Het wordt niet zonder reden als het beste 'Brain Food' aangeprezen. Royal Jelly verbetert de uithouding, herstelt de vitaliteit, vertraagt veroudering, verhoogt de weerstand, vermindert allergische reacties en verbetert zowel lichamelijke als geestelijke prestaties.
Eleutherococcus bezit als belangrijke actieve bestanddelen daucosterol en eleutherosiden (1%) A tot en met M. Ze zijn verantwoordelijk voor een weerstandsverhogend, adaptogeen, stimulerend, hypoglycemiërend, concentratie- en coördinatiebevorderend, pancreas- en eetluststimulerend, groei- en prestatiebevorderend vermogen. Ze oefenen een positief effect uit op de productie van het adrenocorticotroop en het gonadotroop hormoon.
Damiana of Turnera diffusa bevat een essentiële olie en een strychnine-achtig alkaloïde met een tonische, zenuwversterkende, hormoon- en hypofyseregelende werking.
Fenegriek bevat trigonelline, methylbetaïne, bitterstoffen, slijmstoffen (mannogalactaan), saponinen, nicotinezuur en nicotinezuuramide, vit. C, mineralen, flavonoïden met rutine, vitexine en oriëntine, iwitten, vetten en koolhydraten. Fenegriek bezit (hart)spierversterkende, spijsverteringsbevorderende, pancreasstimulerende, eetluststimulerende, diuretische en bloedsuikerverlagende eigenschappen.
Rozemarijn bevat flavonoïden: apigenine, luteoline, genkwanolglycoside, fenolzuren: cafeïnezuur, chlorogeninezuur en rosmarinezuur, bitterstoffen: picrosalvine of carnosol met krampwerende, gal- en leverstimulerende, diuretische, eetluststimulerende en antigonadotrope eigenschappen.
Gentiana lutea of Gentiaan werkt verteringsbevorderend, secretiestimulerend en stoelgangbevorderend dankzij de aanwezige bitterstoffen: gentiopicroside en gentianine, bloedstelpend dankzij pectine, cicatriserend omwille van het gehalte aan onverzadigde vetzuren.

Gebruik

Volw: 3 x daags, 1 eetlepel

Kind: 3 x daags, 1 koffielepel

Samenstelling

Koninginnebrij, Eleutherococcus, Damiana, Trigonella foenum-graecum, Rosmarinus officinalis, Gentiana lutea, alcohol 12

Indicatie

futloosheid, vermoeidheid, depressie, examen, sportprestatie, veroudering, herstel, zwakte, anorexie.

Contra indicatie

Bij opening in de koelkast bewaren. Niet gebruiken bij zwangerschap zonder medisch advies.

Gegevens
CNK1655463
FabrikantenSoria Bel
MerkenSoria
Breedte55 mm
Lengte90 mm
Diepte225 mm
Hoeveelheid verpakking500