Wie zijn wij?

Onze apotheek is gelegen in de Vennestraat, de straat der zintuigen en winkelstraat van Winterslag. Als u van de Colruyt naar de C-mine rijdt, bevindt de apotheek zich aan de rechterkant.

Wij zijn makkelijk bereikbaar met de wagen en evenzeer met het openbaar vervoer. Naast de apotheek is er parkeergelegenheid voorzien voor onze patiënten.

Wij doen ons werk allemaal met ons hart en bedienen u zoals we zelf graag geholpen zouden willen worden. Wij spreken allen samen meerdere talen zoals Frans, Duits, Engels, Italiaans, en Turks.

Leer ons beter kennen

Online bestellen en afhalen

Om onze service en bereikbaarheid nog verder te verbeteren, hebben we geïnvesteerd in een een gebruiksvriendelijke webshop waar advies en begeleiding op de eerste plaats staan. Ook online staan we dus voor je klaar. Ben je op zoek naar kwaliteit, service en zorg, aarzel dan niet om ons te contacteren via mail op apo.geraerts@telenet.be of via ons contactformulier.

Je kunt je producten in onze webshop bestellen en komen afhalen in de apotheek. Wij bieden tevens de mogelijkheid om je geneesmiddelen op voorschrift online te reserveren. Heb je al een voorschrift, stuur ons op voorhand een scan hiervan via de upload op de website of breng het mee naar de apotheek. Ben je niet in de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, heb je nog geen voorschrift ontvangen, of wil je gewoon een product laten reserveren, dan kan je dat ook doorgeven via ons contactformulier. Na reservatie ontvang je een bericht ter bevestiging en informeren wij je wanneer de bestelling klaar staat.

Bestel je graag via je smartphone, dan kun je ook de app 'Apotheek op zak' gebruiken. Je kan deze app gratis downloaden en via deze weg een bestelling plaatsen. Ook hierbij informeren wij je zodra je bestelling beschikbaar is.

Lijst met nuttige links

Zoek je iemand om te praten of zou je graag over een specialisatie meer weten? We geven je toegang tot alle (gratis) telefoonnummers en websites!

Bekijk ze hier

Heb je al een voorschrift?

Via onderstaande link kan je je voorschrift gemakkelijk en snel opladen. Wij zorgen dat alles juist wordt doorgegeven.

Voorschrift online opladen

maandag

09:00 - 12:30

13:00 - 19:00

dinsdag

09:00 - 12:30

13:00 - 19:00

woensdag

09:00 - 12:30

13:00 - 19:00

donderdag

09:00 - 12:30

13:00 - 19:00

vrijdag

09:00 - 12:30

13:00 - 19:00

zaterdag

09:00 - 12:30

zondag

gesloten