Agaricus Muscarius 5ch Gr 4g Boiron

Geneesmiddel
Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Agaricus Muscarius is een homeopathische verdunning die de jeuk verlicht bij blootstelling aan koude. De korrels smelten in de mond en kunnen onderweg worden ingenomen, zonder voedsel of water. Ze worden geleverd in een gemakkelijk te doseren tube van ongeveer 80 pellets (16 doses). De enkelvoudige geneesmiddelen van Boiron zijn ideaal voor volwassenen en kinderen en bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen, zoetstoffen of conserveringsmiddelen. Gebruik altijd volgens de instructies op het etiket, tenzij anders voorgeschreven door uw arts.

Indicatie

Jeuk door blootstelling aan koude

Gegevens
CNK3099298
FabrikantenBoiron
MerkenBoiron
Breedte15 mm
Lengte65 mm
Diepte15 mm