Suprasorb A+ag Kp Alg. Calc. 5x 5cm 10 20570

Geneesmiddel
Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Suprasorb® A + Ag vermindert de kiembelasting direct in het wondbed en is om die reden vooral geschikt voor wonden met infectierisico en geïnfecteerde wonden - ook bij infecties met MRSA of VRE*. Naast deze eigenschappen is Suprasorb® A + Ag ook een zachte, soepele wondafdekking die zich goed aan elke wondbodem aanpast.

Zelfs bij sterk exsuderende wonden laat Suprasorb® A + Ag een hoog opnamevermogen voor exsudaat zien. Bij contact met exsudaat vormt Suprasorb® A + Ag een gel. In deze gel worden bacteriën en ziektekiemen opgenomen wat naast een vochtig wondmilieu ook voor een reiniging van de wond zorgt. Het hoge opnamevermogen voor exsudaat zorgt in zijn geheel voor het stimuleren van de wondgenezing.

*spectrum van ziekteverwekkers in vitro aangetoond, zie gebruiksaanwijzing

Samenstelling

calciumalginaat-vezels

Indicatie

Voor de verzorging van aan infecties blootgestelde of geïnfecteerde wonden, als deze sterk exsuderend, oppervlakkig of diep zijn.

Indicaties:

  • decubitus
  • arteriële ulcera
  • veneuze ulcers
  • diabetische ulcera
  • postoperatieve wonden
  • split-skinafnameplekken
Gegevens
CNK2355279
FabrikantenLohmann & rauscher
MerkenLohmann Rauscher
Breedte98 mm
Lengte122 mm
Diepte32 mm
Hoeveelheid verpakking10